Verwarmingstapes

Oplossingen voor blootstellingstemperaturen tot 900°C en vermogens tot 650 W/m

tune Filters
33 results

Filter

Max. bedrijfstemp.

Vermogen W/m

IP-Klasse

Verwarmingskabels & Verwarmingstapes

Van het merk Chromalox Isopad (voorheen bekend als Thermocoax Isopad en Tyco Thermal Controls), leveren wij een breed assortiment aan verwarmingsdraden, verwarmingskabels en verwarmingstapes. 

Een groot deel van het Isopad assortiment bestaat uit prefab oplossingen die af fabriek al voorzien zijn van een eindafwerking en een stuk koude draad of voedingskabel. Dankzij de hoge flexibiliteit, de kleine afmetingen en het hoge uitgangsvermogen zijn de verwarmingsoplossingen van Isopad zeer geschikt voor temperatuurbehoud en temperatuuropwarming van korte leidingen en objecten met een kleine bouwvorm. De verwarmingsdraden, verwarmingskabels en verwarmingstapes zijn leverbaar in uiteenlopende lengtes, breedtes, IP-klassen, vermogens en blootstellingstemperaturen. 

Naast het standaard assortiment, kunnen wij ook maatwerk leveren, hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan afwijkende lengtes, voedingsspanningen of uitgangsvermogens.


TC-E is officieel distributeur voor het gehele productgamma van Chromalox Isopad. Weet u niet zeker welke verwarmingsoplossing voor uw toepassing geschikt is? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een passend advies voor u.