Verwarmingspanelen

Siliconen verwarmingsmatten (standaard & maatwerk), warmtestralers en plaatverwarmers

Verwarmingspanelen

Isopad verwarmingspanelen zijn geschikt voor toepassingen waarbij gelijkmatige oppervlakteverwarming vereist is om de temperatuur van machineonderdelen of apparatuur op peil te houden of te verhogen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en bevestigingsmethoden, er is een paneel in het Isopad assortiment zeer uiteenlopende eisen.

Waar warmteoverdracht door fysiek contact niet mogelijk of wenselijk is, is een Isopad warmtestraler de ideale oplossing voor het coaten in vacuüm. Het combineert de uniforme warmtedichtheid en robuuste eigenschappen van een mineraal geïsoleerde verwarmingskabel met een hoogglans gepolijste steunplaat. Gerichte warmte met een weerstandstemperatuur tot 900°C is mogelijk en panelen kunnen tot 5 vierkante meter worden vervaardigd.


TC-E is officieel distributeur voor het gehele productgamma van Chromalox Isopad. Weet u niet zeker welke verwarmingsoplossing voor uw toepassing geschikt is? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een passend advies voor u.