Verwarmingskabels

Industriële (ATEX) verwarmingskabels, vermogens tot 66 W/m en behoudstemperaturen tot 150°C

Verwarmingskabels

Chromalox SRL, SRP en SRM/E zelf-regulerende verwarmingskabels (ook bekend als verwarmingslint, tracing lint, heat tracing, warmtelint, verwarmingstape, weerstandskabel en auto-trace) bieden grote veelzijdigheid in circuitontwerp en toepassingen. De zelf-regulerende verwarmingskabels zijn flexibel, kunnen in het veld op lengte worden geknipt en kunnen worden overlapt zonder gevaar voor doorbranden in gebieden waar complexe leidingen en apparatuur extra verwarmingskabels vereisen.

Chromalox produceert zelf-regulerende verwarmingskabels voor gebruik op 120 en 208 tot 277 Vac en behoudstemperaturen tot 150°C. Afhankelijk van de uitvoering zijn de kabels uitgerust met een aardvlecht en TPR of FEP buitenmantel.

Ook zijn de zelf-regulerende Chromalox-kabels door derden (o.a. ATEX, IECEx, FM, en CSA) getest en goedgekeurd voor gebruik in agressieve corrosieve en explosiegevaarlijke (Ex) omgevingen.


Weet u niet zeker welke oplossing voor uw situatie geschikt is?Neem dan contact met ons op, wij maken graag een passend advies voor u.