nVent RAYCHEM

Van het merk nVent RAYCHEM (vroeger ook bekend als Tyco Thermal Controls, Raychem Nederland en Pentair Thermal) levert TC-E als geauthorizeerd specialistisch distributeur voor een zeer breed assortiment aan oplossingen voor heat tracing, elektrische vloerverwarming en TraceTek vloeistof lekdetectie.

Heat tracing

Heat tracing, ook wel bekend onder de termen verwarmingslint, verwarmingskabel, trace lint, vorstvrijlint, zelfbegrenzend parallel kabel, zelflimiterende kabel, weerstandskabel, weerstandsdraad, tracing en verwarmingstape zorgt ervoor dat processen in onder andere leidingen, vaten en tanks op de gewenste temperatuur blijven. 

Elektrische vloerverwarming

Van het merk nVent RAYCHEM leveren wij verschillende elektrische vloerverwarmingssystemen die uw vloer en vertrek op een gewenste aangename temperatuur kunnen houden. Veel van deze systemen zijn leverbaar als compleet installatiepakket met thermostaat en montagematerialen en kunnen gebruikt worden voor zowel nieuwbouw als renovatie. nVent RAYCHEM vloerverwarming kan gebruikt worden onder tegels, natuursteen, laminaat, hout, linoleum, kunststof vloerbedekking en tapijt. 

Lekdetectie van vloeistoffen

nVent RAYCHEM TraceTek lekdetectiesystemen voor water en glycol bestaan uit een veelzijdig modulair systeem met vele onderling verwisselbare componenten die naar wens geconfigureerd kunnen worden. Op deze manier worden waterlekken direct, snel en nauwkeurig, ongeacht de ruimte of locatie gedetecteerd.